İnlice İlkokulu
İNLİCE BELDESİ TUNA MAH. TUNA KÜME EVLERİ NO 50 SİNCİK / ADIYAMAN

VİZYON

-Eğitim standartlarını üst düzeyde yakalamış, modern eğitim teknolojileriyle donatılmış bir okul olmak, yetiştirdiği bireylerle örnek gösterilen, düzenli, ahlaklı gelişime ve değişime açık bireyler yetiştirmek.

MİSYON

- Türk Milli Eğitimi yasa ve yönetmelikleriyle çerçevesi çizilmiş eğitim programını; bir üst eğitim kurumuna öğrenci hazırlamayı başarabilen bir kurum olarak, öğrencilerini, kişisel yeteneklerini geliştirmiş, sosyal bilgili, becerili, özgüven sahibi, iyi ahlaklı ve disiplinli, ekip çalışmasına yatkın, üretime yönelik projeler geliştirip uygulayabilen, ve liderlik vasıfları gelişmiş mezunlar vermeyi varlığımızın sebebi sayarız.

08:30/ 14:00

Soba

Servis Bilgisi

Öğretmenlerimiz kendi araçlarıyla gidiş geliş yapmaktadır. Adıyaman iline uzaklığı 42 KM Sincik İlçesine uzaklığı 28 Km´dir

Adıyaman iline uzaklığı 42 KM Sincik İlçesine uzaklığı 28 Km

İnlice Beldesi dağınık 6 mahalleden oluşmakta dağlık bir bölgededir.